Козинська
селищна рада

Обухівського району
Київської області

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ЗАЯВИ ПРО ВИЗНАЧЕННЯ ОБСЯГУ СТРАТЕГІЧНОЇ ЕКОЛОГІЧНОЇ ОЦІНКИ ПРОЄКТУ «ДЕТАЛЬНОГО ПЛАНУ ТЕРИТОРІЇ СМТ. КОЗИН ОБУХІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ (ЧАСТИНИ НАСЕЛЕНОГО ПУНКТУ). ВНЕСЕННЯ ЗМІН ПО ВУЛ. ОБУХІВСЬКЕ ШОСЕ, 57 ,59»

З метою одержання та врахування зауважень та пропозицій громадськості на офіційному сайті Козинської селищної ради : https://kosin.org.ua/ в розділі «Стратегічна екологічна оцінка» та на національній онлайн-платформі "ЕкоСистема" (реєстраційний номер справи в Єдиному реєстрі № 22-09-2252-23) від 22.09.2023 оприлюднено Заяву про визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки проєкту «Детального плану території смт. Козин Обухівського району Київської області (частини населеного пункту). Внесення змін по вул. Обухівське шосе, 57 ,59».

Зауваження та пропозиції до заяви надаються особисто або через уповноваженого представника у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові, місця проживання, особистого підпису ; від юридичних осіб – із зазначенням їх найменування, місця знаходження, посади і особистого підпису керівника до Козинської селищної ради на адресу : 08140, Київська обл., Обухівський р-н, селище Козин, вулиця Партизанська, будинок 2, e-mail : kozynrada@ukr.net, або через національну онлайн-платформу ЕкоСистема : https://eco.gov.ua/

Відповідно до ч. 5 ст. 10 Закону України « Про стратегічну екологічну оцінку » строк громадського обговорення (надання пропозицій та зауважень) до заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки було визначено - з 22.09.2023 р. по 02.10.2023 р.

Відповідальна особа: Бегаль Іван Іванович тел. 063-194-1463

Козинська селищна рада

наверх