Козинська
селищна рада

Обухівського району
Київської області

Р І Ш Е Н Н Я «Про визначення переліку земельних ділянок комунальної власності з метою продажу прав на земельні ділянки (оренди, суперфіцію, емфітевзису)»

Р І Ш Е Н Н Я «Про визначення переліку земельних ділянок комунальної власності з метою продажу прав на земельні ділянки (оренди, суперфіцію, емфітевзису)»

Беручи до уваги, необхідність визначення переліку земельних ділянок комунальної власності з метою продажу прав на земельні ділянки (оренди, суперфіцію, емфітевзису), та враховуючи, неможливість по деяким земельним ділянкам зазначити в переліку кадастрові номера, оскільки вони будуть визначені після затвердження відповідної землевпорядної документації, керуючись Конституцією України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України, Законом України «Про оренду землі», сесія Козинської селищної ради

В И Р І Ш И Л А:

Затвердити перелік земельних ділянок комунальної власності з метою виконання робіт із землеустрою та подальшого проведення земельних торгів (Додаток № 1).

Надати дозвіл Козинській селищній раді на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, зазначених в Додатку № 1 до даного Рішення.
Розроблені проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок, що зазначені в п. 2 даного Рішення, після погодження в установленому порядку (в разі якщо проекти підлягають погодженню відповідно до законодавства України), подати на розгляд сесії Козинської селищної ради.
Умови продажу прав на земельні ділянки, які зазначені в Додатку № 1, будуть визначені при розгляді (затверджені) розроблених проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

Селищний голова В.В.Гартік
смт. Козин
№ 21
Від «10» лютого 2022 р.

Додаток № 1

до рішення 18 сесії Козинської селищної ради VIІІ скликання від 10.02.2022 року № 21

Перелік земельних ділянок комунальної власності для виконання робіт із землеустрою щодо відведення земельних ділянок

Місце розташуванняОрієнтовний площаЦільове призначенняПроведення робіт
1 Київська область, Обухівський район, смт. Козин 0,1760 га для іншої житлової забудови виготовлення та погодження в установленому законодавством порядку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для подальшого продажу права оренди на земельну ділянку

Селищний голова В.В.Гартік

наверх