Козинська
селищна рада

Обухівського району
Київської області

Р І Ш Е Н Н Я «Про внесення змін до Детального плану території смт Козин (частина населеного пункту) Обухівського району Київської області»

Р І Ш Е Н Н Я «Про внесення змін до Детального плану території смт Козин (частина населеного пункту) Обухівського району Київської області»

Розглянувши заяву громадянина Чорного Олега Даниловича від 22.02.2022 р. (вх. № 194 від 23.02.2022 р.) з проханням ініціювання внесення змін до Детального плану території смт Козин (частина населеного пункту) Обухівського району Київської області, в частині території прилеглої до земельної ділянки, яка належить йому на праві власності, загальною площею 0,1500 га (кадастровий номер: 3223155400:04:016:0001) по провулку Зоряний, 6 в смт Козин Обухівського району Київської області з метою здійснення інженерного захисту території та її берегоукріплення, враховуючи письмову згоду заявника на фінансування робіт з внесення змін до детального плану території, приймаючи до уваги висновки постійної комісії Козинської селищної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства від 15.06.2022 року, відповідно до Конституції України, ст.10, ст.19 Закону України "Про регулювання містобудівної діяльності", ст. 12, ст.93 Земельного кодексу України, п. 34 ч. 1 ст. 26, ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сесія Козинської селищної ради

В И Р І Ш И Л А:

1. Замовити розроблення змін до Детального плану території смт Козин Обухівського району Київської області (частина населеного пункту), який був затверджений у 2013 році, в суб’єкта господарювання, у складі якого є відповідні кваліфіковані (сертифіковані) спеціалісти, на умовах передачі всіх прав (окрім авторського) Козинській селищній раді та/або уповноваженим нею органам, установам та організаціям, необхідних для реалізації здійснення інженерного захисту території та її берегоукріплення по провулку Зоряний, 6 в смт Козин Обухівського району Київської області громадянином Чорним Олегом Даниловичем.
2. Здійснити фінансування розробки та проведення робіт, зазначених в п.1 даного рішення за рахунок громадянина Чорного Олега Даниловича.
3. Доручити селищному голові Валерію Гартіку укласти відповідні угоди та здійснювати контроль за виконанням цього рішення.
4. Повідомити заявника про прийняте рішення.

Селищний голова Валерій ГАРТІК

смт Козин
№22-22-VIII
Від «16» червня 2022 р.

наверх