Козинська
селищна рада

Обухівського району
Київської області

Рішення Про внесення змін до рішення Козинської селищної ради щодо встановлення місцевих податків і зборів на території смт Козин Обухівського району Київської області в частині встановлення ставок туристичного збору на 2019 рік

В зв’язку з набранням чинності змін до Податкового кодексу України, внесених Законом України від 23.11.2018 року №2628-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо покращення адміністрування та перегляду ставок окремих податків і зборів», зокрема до ст. 268 ПКУ щодо порядку справляння туристичного збору, керуючись Конституцією України, нормами Податкового кодексу України та Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Козинська селищна рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до рішення від 25.06.2018 року сорок дев’ятої сесії Козинської селищної ради сьомого скликання №18-49-VII «Про встановлення місцевих податків і зборів на території смт Козин Обухівського району Київської області», а саме:
Затвердити Положення про туристичний збір на території смт Козин Обухівського району Київської області (додаток 4) в новій редакції.

2. Всі інші положення рішення від 25.06.2018 року сорок дев’ятої сесії Козинської селищної ради сьомого скликання №18-49-VII «Про встановлення місцевих податків і зборів на території смт Козин Обухівського району Київської області» залишити без змін.

3. Рішення набирає чинності з моменту його прийняття.

4. Оприлюднити рішення в засобах масової інформації або в інший можливий спосіб.

5. Повідомити відповідні територіальні підрозділи Державної фіскальної служби про прийняте рішення у встановленому законом порядку.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на бюджетну комісію Козинської селищної ради.

Селищний голова В.В.Гартік
смт Козин 23 січня 2019 р. № 11-60-VII

Додаток 4
Затверджено рішенням Козинської селищної ради від 23 січня 2019 року №11-60-VIІ

наверх