Козинська
селищна рада

Обухівського району
Київської області

ВИПУСКНИЙ БАЛ У ВЕЛИКОДМИТРОВИЦЬКОМУ ЛІЦЕЇ КОЗИНСЬКОЇ ТГ

Учора у будинку культури відбувся Випусний бал для учнів 11 класу Великодмировицького ліцею.
Цього дня стіни рідної alma mater на завжди залишали 8 випускників, класний керівник Олена Андріївна Левицька. Із восьми випускників двоє, зокрема, Вікторія Радченко та Євгеній Бородій закінчили Великодмитровицький ліцей з відзнаками: срібними медалями.
Гостями випускного балу стали батьки та родичі, вчителі і працівники ліцею, директор ДНЗ «Черешенька» Чураченко Т.В. Керівник гуртка «Петрікивський розпис» Богданець І.А. вручила дипломи випускницям гуртка Голоті Олександрі та Поремській Анастасії.
Привітали випускників староста старостинського округу Світлана Петрівна Божко та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Козинської селищної ради Інна Олексіївна Радченко. Вона передала слова привітань від Козинського селищного голови Валерія Володимировича Гартіка та подарунки медалістам - планшети.
Випускники підготували для гостей цікавий сценарій свята, фотозону, відеофрагменти зі шкільного життя та багато різноманітних сценівок, конкурси для батьків та рідних. Вони відзняли відео для батьків, вчителів і працівників школи. А кульмінацією свята став ніжний та зворушливий вальс випускників

наверх