Козинська
селищна рада

Обухівського району
Київської області

Як колективи «Юність» і «Star» підкорили сцену фестивалю-конкурсу “Winter art fest 2020”

Нещодавно старша група народного аматорського танцювального колективу «Юність» та аматорський хореографічний колектив «Star» (керівник Наталія Гайдей) взяли участь у міжрегіональному багатожанровому фестивалі-конкурсі “Winter art fest 2020”, який проходив у с.Бояни Чернівецької області. У фестивалі-конкурсі брали участь близько 60 колективів, це понад 600 учасників. Не дивлячись на таку конкуренцію колектив «Юність» продемонстрував найвищий клас та виборов перше місце з танцем «Хора дін Молдова», та друге місце з «Вогняною хорою». Ще один козинський колектив «Star» також підкорили суддів і глядачів фестивалю та посів перше місце з номером «Привітальний» і друге місце з танцем «Калина не верба». Журі високо оцінили хореографічні здібності та артистизм наших дівчат. А глядачі ні на мить не відводили погляд від козинських красунь. За словами керівника колективів Наталії Гайдей, члени журі були приємно здивовані тим, що переважна більшість учасниць колективу «Star» не юні дівчатка, а прекрасні жінки у розквіті сил. Обидва колективи виграли сертифікати на знижку 10 000 гривень на участь у літньому конкурсі, який відбудеться в Болгарії.
Окрім задоволення від самих виступів учасниці колективів мали змогу гарно, весело та змістовно провести дозвілля, зокрема, вони покататися на лижах та сноутюбах гірськолижного комплексу «Сонячна долина», грали у боулінг, відвідати майстер-клас з contemporary, побувати на святковій дискотеці з танцювальними батлами та паперовим шоу.
Учасниці колективів та керівник щиро вдячні Козинській селищній раді та адміністрації Будинку культури за сприяння у поїздці та наданий транспорт.
Дівчата дуже задоволені організацією фестивалю, насиченою програмою та яскравими враженнями від поїздки. А приємні спогади ще на довго залишаться у їх серцях.

наверх